Najnowsza książka Anny Kowalczyk i Tomasza Antoniszyna. Tym razem autorzy mierzą się z chorobą Hashimoto.
Po bestsellerowej Kaszoterapii autorzy przygotowali dla nas nową książkę, tym razem mierząc się z chorobą Hashimoto. Znaleźć tu można szereg ciekawych i potrzebnych informacji dotyczących samej choroby i metod leczenia, ale przede wszystkim holistyczny plan postępowania dietetycznego. Zbilansowana dieta ułożona została w praktyczny zbiór przepisów, z których na bazie ogólnodostępnych produktów samodzielnie można stworzyć wielotygodniowy kompletny jadłospis, który poprawi funkcjonowanie tarczycy.
Kompleksowy poradnik z najnowszymi doniesieniami naukowymi dotyczącymi zaleceń w chorobie Hashimoto oraz zbiór przepisów, z których samodzielnie można stworzyć kompletny jadłospis na wiele tygodni!
Anna Kowalczyk – ekspert żywieniowy, dietetyk i psychodietetyk z wykształcenia i zamiłowania, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego i Wyższej Szkoły Nauk Społecznych w Lublinie. Prowadziła warsztaty, wykłady i szkolenia o tematyce żywieniowej i prozdrowotnej, autorka licznych artykułów, gość wielu programów telewizyjnych i radiowych, założycielka bloga naszakasza.pl
Tomasz Antoniszyn – znakomity kucharz, szef kuchni wielu warszawskich restauracji. Jego szczególną pasją jest fotografia kulinarna – jest autorem zamieszczonych w książce smakowitych zdjęć do wszystkich przepisów. Wyróżniony przez magazyn F5 w zestawieniu 10. polskich fotografów kulinarnych, których warto obserwować. Autor artykułów w wielu poczytnych magazynach o tematyce kulinarnej, współautor bloga naszakasza.pl
W mediach
WP abc zdrowie: jak-rozpoznac-hashimoto
WP abc zdrowie: skladniki-istotne-dla-funkcjonowania-gruczolu-tarczowego
Polki.pl: Masz Hashimoto? Dowiedz się, czy wolno ci jeść gluten!
Skomentuj